A kutyám az örömöm!

Hasznos és érdekesHová adja a kutyáját nyaralni Opciók kiválasztása

Hová adja a kutyáját nyaralni Opciók kiválasztása

kutya

A hosszú hétvégék és a nyár sok ember számára nyaralással jár. Ebben az időszakban sokan alig várják, hogy elhagyják fülledt lakásaikat a városokban, és nyaralni tudjanak.De hová teszi a kutyáját nyaralni? Kivel és hol hagyja őket? Mint kiderült, a kérdés megoldása meglehetősen egyszerű.

A kutyák sok örömet, szórakozást és szeretetet adnak gazdáiknak, ezért nagyon nehéz elképzelni az életüket nélkülük. Sok tulajdonos négylábú háziállatát családjának teljes jogú tagjának tekinti.

Ezért, amikor felmerül a kérdés, hová rögzítsük a kutyát a pihenés alatt, nagyon fontos, hogy ugyanolyan meleget és gondozást kapjon, mint saját otthonában.

Helytelen lenne feladni a kutyát csak azért, mert a vakáció alatt nem lesz senki, akit otthagyhatnának. Nem szabad nem létező problémákat keresni, mert mindig talál megoldást.

Szerencsés vagy, ha nagy családod van, és kirándulás esetén valaki mindig a házban tartózkodik. De mit tegyünk, ha nincsenek rokonai, vagy távol élnek tőled?

Vannak olyan állatok, amelyek nem igényelnek gondos felügyeletet. Például egy teknős elegendő lesz, ha pár naponta egyszer eteti egy szomszéd, akit megbízhat a ház kulcsával.

De a kutyákat felügyelet nélkül sokáig nem lehet a házban hagyni. Ez károsíthatja az állatot és a lakást is, különösen, ha éppen javított, új bútorokat vásárolt, plazmát vásárolt stb. Végül is négylábú háziállatainak nemcsak élelemre van szüksége, hanem napi járásra is.

A kutyák kötődhetnek gazdáikhoz, így az emberekkel való szakítás akár rövid nyaralásra is megterhelő lehet számukra.

Ha megy a vidéki házba, vagy nyaralása alatt azt tervezi, hogy bérelt lakásban él, akkor magával viheti a kutyáját. De például nem valószínű, hogy egy török ​​szállodában "all inclusive" -val lehet kutyával letelepedni.

Természetesen vannak olyan szállodák, amelyekben egy kicsi kutya behunyhatja a szemét, vagy felajánlhatják, hogy hagyjon háziállatot az állatok számára speciálisan felszerelt helyen, de az ilyen eseteket csak kivételnek tekintik.

Talán érdekelni fogja cikkünket arról, hogyan lehet megszervezni a nyaralást egy kutyával a tengeren

Első lehetőség. Rokonok és barátok.

eladni

Tökéletesen elfogadható lehetőség, ha vannak barátai, akik szeretik az állatokat, ismerik a kutyát, tudják, hogyan kell elvileg kezelni a kutyákat, és készek vállalni ezt a felelősséget!

Ha kutyáját vakációra kívánja hagyni barátai vagy rokonai számára, feltétlenül tájékoztassa őket a kedvence összes szokásáról és szokásáról, még akkor is, ha első pillantásra annyira hétköznapinak tűnnek.

Például ahol kutyája szeret aludni, vagy furcsa étkezési szokásai. Ami olyannak tűnik számodra, problémát jelenthet más emberek számára.

Második lehetőség. Túlzott expozíció kutyák vagy privát mini-szállodák számára

eladni

Ha nem tudja elvinni kutyáját nyaralni, és nem találta barátainak körében, akik gondozni szeretnék kedvenceit, akkor igénybe veheti a fizetős szolgáltatásokat.

Az ilyen embereket könnyű megtalálni az interneten, díjazás ellenében gondosan ellátják házi kedvencét. Nagyon gyakran olyan emberekről van szó, akik magánházban élnek, saját kutyáikkal rendelkeznek, és készek még egy-két kutyát nyaralni.

A pihentető nyaralás érdekében próbáljon meg minél több információt megtudni a szolgáltatóról. Könnyen megtalálhatja az interneten.

Próbáljon meglátogatni azt a házat is, ahol az állat a nyaralása alatt tartózkodik. Csevegjen egy emberrel, alaposabban szemügyre vegye a környezetét, beszéljen a szomszédokkal.

Harmadik lehetőség. Állattani szálloda

hova

Mik azok az állatbarát szállodák? Először is, vegye figyelembe, hogy vannak jó és rossz szállodák is.

Ideális esetben ezek speciálisan felszerelt szobák, ahol minden kutyának van egy tágas háza, egy ágya, egy tála és egy séta naponta többször. A körülmények megfelelő kombinációjával a nyaralás alatt a kutyákat nem rosszabb módon figyelik, mint otthon, időben sétálnak, kezelik, etetik őket.

Ha kívánja, hozhat saját ételt, amelyet farkas kedvence jobban szeret. Arra azonban érdemes emlékezni, hogy vannak olyan hátborzongató szállodák, amelyek megjelenésükben hasonlítanak egy horrorfilmre, ahol a kutyákat szó szerint zaklatják.

Ezért a döntés meghozatala előtt feltétlenül tanulmányozza az interneten található véleményeket, és nézze meg, hogyan élnek a kutyák a szállodában.

Negyedik lehetőség. Tenyésztő

idő

A probléma másik megoldása a tenyésztővel, vagyis azzal az emberrel való kapcsolatfelvétel, aki eladta neked a kutyát. A jó tenyésztő mindig figyelemmel kíséri a diplomások életét, és ha van ilyen lehetősége, akkor valószínűleg nem utasítja el nehéz helyzetben.

A tenyésztőket azonban meg kell különböztetni a tenyésztőktől, vagyis azoktól, akik kizárólag saját gazdagodásuk érdekében tenyésztenek állatokat, és amelyekről valószínűleg nem fog tudni, miután pénzt kapott egy kiskutyáért.

Öt lehetőség. Személyes szolga

hova

Sok külföldi filmben a fenti problémára egy másik megoldást láthat. Ott az emberek egy különleges személyt vesznek fel, aki a többivel megelégszik, vagy minden nap házhoz jön és gondozza a kutyát.

Természetesen hazánkban ezt a lehetőséget nem az állatok gondozására gyakorolják. Ha beengedhetne egy idegent a házába, és rá bízhatja kedvencét, akkor ez a módszer megfelel Önnek. Ilyen zsoldos megtalálásához használja a helyi újságokat és az internetet. Vannak speciális fórumok, ahol az ilyen szolgáltatásokat nyújtó emberek kommunikálnak.

Ne felejtsd el, hogy a kutya hosszú évekig hű barátod. Nem szabad megfosztania magát ettől az örömtől csak a nyaralás miatt, mert a modern világban ezt a kérdést nagyon könnyen megoldják.MenüTovábbi információ erről a témáról:Navigáció

E-mail:
admin@howwwblog.info
Minden jog fenntartva © 2024.