A kutyám az örömöm!

Adatvédelmi irányelvek

A howwwblog.info weboldal tulajdonosa a howwwblog, amely az Ön személyes adatainak kezelője.

Ezt az Adatvédelmi szabályzatot használjuk, amely meghatározza, hogy hogyan kezeljük a howwwblog.info által gyűjtött információkat, és hogy miért gyűjtünk Önről bizonyos személyes adatokat. Ezért a howwwblog.info használata előtt olvassa el ezt az Adatvédelmi szabályzatot.

Törődünk az Ön személyes adataival, és garantáljuk azok védelmét és biztonságát.

Az általunk gyűjtött személyes adatok:

Amikor meglátogatja a howwwblog.info webhelyet, automatikusan gyűjtünk bizonyos információkat az Ön eszközéről, beleértve a webböngészőjére, IP-címére, időzónájára stb. vonatkozó információkat, valamint az eszközére telepített néhány cookie-t. Ezen túlmenően, amikor a Webhelyet böngészi, információkat gyűjtünk az Ön által megtekintett egyes oldalakról vagy termékekről, arról, hogy milyen webhelyek vagy keresőkifejezések irányították Önt a Webhelyre, és hogyan lép kapcsolatba a Webhellyel. Ezeket az automatikusan gyűjtött információkat "Eszközinformációnak" nevezzük. Ezen túlmenően gyűjthetünk olyan személyes adatokat, amelyeket Ön a regisztráció során megad nekünk (beleértve a keresztnevét, vezetéknevét, címét, fizetési adatait stb.), hogy lehetővé tegyük számunkra a szerződés teljesítését.

Miért dolgozzuk fel az Ön adatait?

Legfőbb prioritásunk az ügyfelek biztonsága, ezért a lehető legkevesebb felhasználói adatot kell feldolgoznunk: pontosan annyit, amennyi az oldal fenntartásához szükséges. Az automatikusan gyűjtött adatokat kizárólag az esetleges jogsértések azonosítására és a webhely használatára vonatkozó statisztikai információk megszerzésére használjuk fel. Ezeket a statisztikai adatokat nem gyűjtjük oly módon, hogy a rendszer egy adott felhasználója azonosítható legyen.

Ön anélkül látogathatja a Webhelyet, hogy megmondaná, ki Ön, vagy olyan információt közölne, amely alapján bárki azonosíthatná Önt mint konkrét személyt. Ha azonban a Webhely bizonyos funkcióit szeretné használni, hírlevelünket vagy más információkat szeretne kapni egy űrlap kitöltésével - megadhatja nekünk személyes adatait, mint például az e-mail címét, keresztnevét, vezetéknevét, lakóhelyét, szervezetét, telefonszámát. Ön dönthet úgy is, hogy nem adja meg nekünk személyes adatait, de ha így tesz, előfordulhat, hogy nem tudja használni a Webhely bizonyos funkcióit. Előfordulhat például, hogy nem kaphatja meg hírlevelünket, vagy nem léphet kapcsolatba velünk közvetlenül a Honlapon keresztül. Azok a felhasználók, akik nem biztosak abban, hogy milyen adatokra van szükségük, a [email protected] címen léphetnek kapcsolatba velünk.

Az Ön jogai:

Ha Ön európai lakos, a következő jogokkal rendelkezik személyes adataival kapcsolatban:

  • A tájékoztatáshoz való jog.
  • A hozzáférés joga.
  • A helyesbítéshez való jog.
  • Az adatok megsemmisítéséhez való jog.
  • Az adatkezelés korlátozásához való jog.
  • Az adathordozhatósághoz való jog.
  • A helyreállításhoz való jog.
  • Az automatizált döntéshozatallal és profilalkotással kapcsolatos jogok.
  • Ha élni kíván ezzel a jogával, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken.

Továbbá, ha Ön európai lakos, megjegyezzük, hogy az Ön adatait az Önnel kötött szerződések teljesítése érdekében (például, ha Ön megrendelést ad le a Webhelyen keresztül), vagy egyébként a fent felsorolt jogos üzleti érdekeink érvényesítése érdekében kezeljük. Ezen túlmenően kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön adatai Európán kívülre, többek között Kanadába és az Egyesült Államokba is továbbításra kerülhetnek.

Más webhelyekre mutató linkek:

Webhelyünk tartalmazhat olyan más webhelyekre mutató linkeket, amelyek nem a mi tulajdonunkban vannak, vagy amelyeket nem mi irányítunk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem vagyunk felelősek az ilyen webhelyek vagy harmadik felek adatvédelmi irányelveiért. Javasoljuk, hogy amikor elhagyja a Webhelyünket, ellenőrizze és olvassa el minden olyan webhely adatvédelmi nyilatkozatát, amely személyes adatokat gyűjthet.

Információbiztonság:

Az Ön által megadott információkat számítógépes szervereken, ellenőrzött, biztonságos környezetben, a jogosulatlan hozzáféréstől, felhasználástól vagy nyilvánosságra hozataltól védve védjük. Ésszerű adminisztratív, technikai és fizikai biztonsági intézkedéseket teszünk az ellenőrzése és felügyelete alatt álló személyes adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés, felhasználás, megváltoztatás és nyilvánosságra hozatal elleni védelem érdekében. Az adatok interneten vagy vezeték nélküli hálózaton keresztüli továbbítása azonban nem garantálható.

Jogi nyilvánosságra hozatal:

Az általunk gyűjtött, felhasznált vagy kapott adatokat nyilvánosságra hozzuk, ha azt a törvény megköveteli vagy engedélyezi, például idézés vagy hasonló jogi eljárás alapján, illetve ha jóhiszeműen úgy gondoljuk, hogy a nyilvánosságra hozatal szükséges jogaink, az Ön vagy mások biztonságának védelme, csalás kivizsgálása vagy kormányzati kérésre való válaszadás érdekében.

Elérhetőségek:

Ha szeretne kapcsolatba lépni velünk, hogy többet megtudjon a jelen Szabályzatról, vagy szeretne kapcsolatba lépni velünk az egyéni jogokkal és az Ön személyes adataival kapcsolatos bármely kérdésben, küldjön e-mailt a [email protected] címre.MenüNavigáció

E-mail:
admin@howwwblog.info
Minden jog fenntartva © 2024.