A kutyám az örömöm!

Hasznos és érdekesPihenjen egy kutyával a tengeren. Alapvető szabályok az Ön általános kényelméhez

Pihenjen egy kutyával a tengeren. Alapvető szabályok az Ön általános kényelméhez

fő-

Nyáron, amikor a levegő a végsőkig melegszik, és elviselhetetlenné válik otthon lenni, sokan rohanunk a természethez. A legjobb kikapcsolódási lehetőség ebben az évszakban egy víztömeg partja, ami a legjobb - a tenger partja.Akinek van ilyen lehetősége, kész napokat tölteni a parton. Ugyanakkor sokan pihennek a természetben háziállatok társaságában. De nem mindig jót tehet számukra a hosszú tartózkodás a friss levegőn. A tulajdonosok feladata, hogy négylábú barátaik számára megteremtsék a kényelmes időtöltéshez szükséges feltételeket.

A kutyák, csakúgy, mint az emberek, nem maradhatnak sokáig a napon anélkül, hogy következményei lennének egészségükre. Csak első pillantásra nincs semmi baj a hosszan tartó friss levegőnek való kitettséggel. Valójában a kutyával való pihenés néha nem tervezett házimunkává válik, mert a kutya nem mondhat el az egészségéről.

A tulajdonosoknak a viselkedésével kellene ezt kitalálniuk. Sajnos nem mindig vagyunk figyelmesek, ezért annak érdekében, hogy ne veszélyeztessük a háziállat egészségét, be kell tartani néhány szabályt.

szerkesztés

Alapvető szabályok

Általában személygépkocsikkal megyünk a természetbe. A járműben lévő kutyának elegendő helynek kell lennie a kényelmes élethez. Ne vegye körül háziállatát táskákkal, ezzel korlátozva a helyét.

Ideális esetben neki meg kell adni az összes helyet a csomagtérben (ha autója ferdehátú vagy kombi), miközben biztosítja a levegő bejutását. Soha ne hagyja kutyáját bezárva az autóban! Így helyrehozhatatlan kárt okozhat az egészségében, mivel a zárt térben a levegő percek alatt hatalmas hőmérsékletre melegszik.

kutya

Feltétlenül vigyen magával elegendő ivóvizet. Bíztassa kedvencét, hogy minél gyakrabban igyon. Így megakadályozhatja a kiszáradást. De jobb lenne tartózkodni az állat bőséges etetésétől az utazás előtt. Könnyű ételeket, például zöldségeket kínálhat neki. Ebben az esetben egy uborka tökéletes - a kutya megeszi és csillapítja a szomját. Ha azonban a kutya nem hajlandó inni, ne kényszerítse rá.

Nyaralás közben győződjön meg arról, hogy a kutya sokáig nincs a tűző napon. Kisállatmentes strandon tartózkodva biztosítson árnyékot kedvence számára. Ez megtehető például egy esernyő felszerelésével. Ebben az esetben a kutya maga telepedik meg alatta, akkor és amikor jónak látja. Megelőzheti a kutya túlmelegedését is, ha nedves kötést köt a nyakába. Felajánlhatja a kutyának is az úszást, miközben mindig figyelembe veszi fizikai képességeit.

Tábornok

Az összes megtett intézkedés ellenére azonban nem szabad túl sok időt tölteni a melegben. Mindenképpen vegye figyelembe háziállata életkorát, mert minél idősebb, annál nehezebben viseli el a nyári hőséggel járó nehézségeket. A háziállatok számára a forró időben a tengeren maradás optimális ideje két-három óra, míg a terhelés minimálisnak kell maradnia.MenüTovábbi információ erről a témáról:Navigáció

E-mail:
admin@howwwblog.info
Minden jog fenntartva © 2024.