A kutyám az örömöm!

Hasznos és érdekesA TOP 10 legviccesebb kutyafajta

A TOP 10 legviccesebb kutyafajta

fajta

Valószínűleg látott vicces kutyákat, és úgy gondolja, hogy nem valószínű, hogy képesek vagyunk meglepni? Végül is szinte minden kutya képes vicces arcokat készíteni, hunyorítani a szemével, kinyújtani a nyelvét és még sok minden mást.Néha a kutyák vicces szokásokat alakítanak ki, vagy egyszerűen vidámak és túl energikusak, vagy éppen ellenkezőleg, természetüknél fogva túl lassúak. Mindez mosolygásra késztet, és néha addig nevetünk, amíg le nem esünk.

De ma megpróbáltuk összegyűjteni a TOP 10 legviccesebb kutyafajtánkat. Ezeknek a srácoknak nem is kell semmit tenniük azért, hogy mosolyogjon. A természet megtette értük (jól, vagy nem a természet, hanem az emberek, akik tenyésztették ezeket a fajtákat).

Tehát készülj fel egy adag jó hangulatra - ma a legviccesebb kutyafajták:

1. Golyók

a legtöbb

Golyók vagy felmosó kutya, kefekutya - hívd úgy, ahogy a legjobban szereted. Nem valószínű, hogy Lee bárkit közömbösen hagyna hosszú zsinórszerű hajának köszönhetően. Kezdetben a Bullets magyar juhászkutya volt, és olyan gyapjúra volt szükségük, hogy a kutya ne fagyjon meg, és ne szenvedje a hőséget, miközben az állományt hosszú ideig legelteti, mert egy ilyen gyapjúszerkezet gyakorlatilag nedves és fenntartja a szükséges testhőmérsékletet, ragadozók számára pedig a kutya gyakorlatilag nem sérülékeny.

Olvassa el a Bullet fajta teljes leírását

2. Affenpinscher

kutya

Egy másik kicsi és mogorva, vidám kedélyű kutya. Ennek a fajtának a neve önmagáért beszél, mert Affe németből fordítva majmot jelent. Itt van egy ilyen érdekes kutya - egy kis pinscher és egy kis majom. Ne becsmérelje ennek a fajtának az érdemeit - kiváló társak, gyorsan megtanulják, és természetesen mindig szórakoztatják gazdáikat!

Olvassa el az Affenpinscher fajta teljes leírását

3. Kínai meztelen kutya

vicces

Ez a kis szőrtelen kutya gyakran megnevetteti az embereket. Számos szőrtelen kutyafajta létezik, de a kínai meztelen kutyák gyakran nyerik a humoros versenyeket, mert nem teljesen meztelenek. A kutya testén szőrfoltok vagy szöszök találhatók, amelyek különleges hevességet kölcsönöznek ezeknek a kutyáknak. Nos, ezeknek a háziállatoknak a tulajdonosai gyakran vicces hajvágást, mohát és még színezést is készítenek nekik.!

Olvassa el a kínai tarajos kutyafajta teljes leírását

4. Bergam juhászkutya

vicces

Bergamasco-t „raszta kutyának” is nevezik, kissé hasonlít Pulira. Egy másik juhász fajta, amely nem fél sem a hidegtől, sem a hőtől. Kívülről nagyon esetlen állat benyomását kelti, ám ez a benyomás csalóka - a Bergama juhászkutyák vicces megjelenésük ellenére kiváló munkakutyák.

Olvassa el a bergamszki juhászkutya teljes leírását

5. Brüsszeli Griffon

fajta

Ez a vicces komor öregember nem hagy senkit közömbösen. Nemtetsző és komor tekintet, komolyságot adó szakáll... Úgy tűnik, hogy a Brüsszeli Griffon mindig mindennel elégedetlen, tekintete még egy kicsit megvető és arrogáns is. Mindez nem lenne olyan vicces, ha ezek a srácok nem lennének olyan vékonyak, viccesek és aranyosak.

Olvassa el a Brussels Griffon fajta teljes leírását

6. Bedlington terrier

a legtöbb

Ez egy uszkár? Vagy talán egy kis bárány, nem kutya? Ez csak néhány olyan kérdés, amelyet azok az emberek tesznek fel, akik először látják ezt a fajtát. A Bedlington terrierek intelligens, aranyos és nyugodt kutyák, bundájuk és bojtjaik a füleken nagyon kecsesé és kecsesé teszik e fajta képviselőit.

Olvassa el a Bedlington Terrier fajta teljes leírását

7. Basset kutya

a legtöbb

Hatalmas fülek, komor homlok, lelógó arcok, táskák a szem alatt - a jelek szerint mindez azt mondja a Bassetről: „Öreg vagyok, nagyon öreg vagyok, nagyon öreg vagyok!” Nem tudok rólad, de nekünk úgy tűnik, hogy ez a kutya úgy gondolja, hogy sokkal bölcsebb, mint mindannyian.

Olvassa el a Basset Hound fajta teljes leírását

8. walesi corgi

kutya

Corgi abszolút komoly kutya, juhászkutya, a terelő kutyák kiváló képviselője. Ezt fogja gondolni a fajta leírásának elolvasásakor, ha nem nézi meg ezeknek a cicáknak a fényképét rövid lábakon, nagy, kiálló füllel. A Corgi-t nézve a mimiméter senki számára skálán kívül esik. Lehet, hogy nem olyan viccesek, de az a tény, hogy senkit sem fognak elmosolyogni, vitathatatlan tény.!

Olvassa el a walesi Corgi fajta teljes leírását

9. Dandy Dinmont terrier

kutya

Kis kutya, rövid lábakkal, hatalmas „szőr” sokk a fején. A kedves, barátságos, kimenő terrierek semmi szokatlan, de ez a csodálatos „frizura”, amely egy királyi parókára emlékeztet, újra és újra megnevettetni fogja. Az igazi terrier karakter és egy nagyon arisztokratikus megjelenés kombinációja mulatságos ebben a fajtában.

Olvassa el a Dandy Dinmont Terrier fajta teljes leírását

10. Xoloitzicuintli

a legtöbb

Mióta olvasta a fajta nevét? Bevallani! De a név nem a legviccesebb dolog ezekben a mexikói szőrtelen kutyákban. Szobornak tűnő kutya, az aztékok kutyája... Nagyon komoly és kegyes. Meztelen kegyelem! Pihe a fejeden! Nem vicces? Ezután olvassa el újra a fajta nevét;)

Olvassa el a Xoloitzcuintle fajta teljes leírását

Nos, a legviccesebb kutyafajták választéka véget ért. Reméljük, hogy jól érezzük magunkat! Természetesen minden nagyon szubjektív, és talán úgy tűnik számodra, hogy ezek a srácok nem olyan viccesek... Nos, akkor hagyd meg a lehetőségeidet a megjegyzésekben! Nevetni is szeretnénk veled.MenüTovábbi információ erről a témáról:Navigáció

E-mail:
admin@howwwblog.info
Minden jog fenntartva © 2024.